İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ

Eğitim Adı  İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi
   Başlama Tarihi
SINIFLARIMIZIN KAPASİTESİ DOLDUĞU TARİHTE EĞİTİMİMİZ BAŞLAYACAKTIR.
   Eğitim Gün ve Saatleri
   Eğitim Ücreti  900 TL
   Eğitim Koordinatörü Öğr.Grv.Murat ARPA
   Eğitim Yeri  SEM Derslikleri

Eğitimin Süresi : 24 Saat

Eğitimin Hedef Kitlesi : 7036 sayılı İş Mahkemeleri Kanunu’nun 3. maddesinde, “Kanuna, bireysel veya toplu iş sözleşmesine dayanan işçi veya işveren alacağı ve tazminatı ile işe iade talebiyle açılan davalarda, arabulucuya başvurulmuş olma” dava şartının getirilmesinin ardından  İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Merkezimiz işbirliği ile düzenlenen programa yalnızca arabuluculuk siciline kayıtlı arabulucular başvurabilecektir.

Eğitimin yapılması önerilen Mekan ve Özellikleri : İnönü Üniversitesi  Hukuk Fakültesi

Eğitimde Kullanılacak Teknik Donanım ve özellikleri : Eğitim sınıflarında powerpoint sunusu yapmaya yeterli bilgisayar ve projeksiyon cihazı kullanılacaktır.

Eğitime İlişkin Detaylar :İş Hukukunda Uzman Arabuluculuğa İlişkin Usul ve Esaslara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Katılımcıların Seçiminde Aranacak Ölçütler : Arabuluculuk siciline kayıtlı arabulucular.

Ücretin ödendiğine dair makbuz / Sadece Ziraat Combo özellikli kartlara 12 taksit yapılır.

IBAN No:    TR35 0001 0014 9053 1591 8750 02